Kotihoiva Suvituuli

Kotihoiva Suvituuli on sairaanhoitaja Suvi Tuuli Ahosen toukokuussa 2018 perustama yritys, joka tarjoaa yksityistä kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua Saarijärvellä sekä Uuraisilla. Yritys on rekisteröity yksityisten terveyden- ja sosiaalihuollon palvelujen antajien rekisteriin ja sen toimintaa säätelee laki yksityisestä terveydenhuollosta ja yksityisistä sosiaalipalveluista. Yrityksellä on käytössä sähköinen asiakastietojärjestelmä Fastroi Hilkka.

Yrityksen toimintaa ohjaavat tärkeät arvot: ihmisläheisyys, yksilöllisyys, ammatillisuus sekä luotettavuus. Työ tehdään sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Suvituuli haluaa hoitaa jokaisen ihmisen, niinkuin haluaisi itseäänkin hoidettavan. Työtä ei ohjaa minuuttiaikataulu, vaan asiakkaan toiveet ja tarpeet - tavoitteena asiakkaiden turvallinen ja hyvä arki omassa kotona.

Suvin tarina:

"Minulla on työkokemusta terveydenhuoltoalalta yli 16 vuoden ajalta - valmistuin lähihoitajaksi vuonna 2002 ja sairaanhoitajaksi vuonna 2014. Lähihoitajan työtä tein ensimmäiset vuodet kehitysvammaisten hoitokodissa sekä sen jälkeen vuosien ajan vakituisessa työpaikassa terveyskeskuksen lyhytaikaisosastolla. Näiden vuosien aikana sain vahvan perushoitotyön ammattitaidon. Sairaanhoitajaksi valmistumisen jälkeen jatkoin sairaanhoitajan työtä lyhytaikaisosastolla, kunnes keväällä 2015 siirryin työskentelemään vakituiseen työpaikkaan terveyskeskuksen vastaanottotoimintaan/päivystykseen. Kaikkien työvuosien myötä sain varmuuden kokeilla omia siipiäni yrittäjänä. Vuosien ajan sydämessäni oli hiljalleen kasvanut unelma tehdä hoivatyötä itselleni tärkeiden arvojeni mukaan, yksilöllisesti, kiireettömästi ja lähimmäisenrakkaudella. Keväällä 2018 jäin työstäni virkavapaalle ja päätin tehdä unelmastani totta. "